avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reclamatul a schimbat adresa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reclamatul a schimbat adresa

Buna ziua. Multumesc persoanelor care m-au ajutat si pana in acest punct cu informatii in cazul despre care voi intreba si astazi. Impreuna cu niste colegi, l-am dat in judecata pe fostul angajator pentru ca nu ne platise ultimele 3 salarii. La prima infatisare, s-a amanat pentru a i se gasi adresa, la a doua infatisare am fost din nou amanati, pentru a vedea statele de plata si fisele de prezenta, desi in dosar scrie negru pe alb ca banii respectivi nu i-am primit si ca am fost la servici. In 22 noiembrie ar trebui sa mergem la tribunal la o noua infatisare, insa ieri am aflat ca paratul si-a schimbat din nou adresa, fugand de multe alte persoane care l-au dat in judecata. Intrebarea mea ar fi: putem merge la tribunal sa ne adresam cuiva pentru a se verifica adresa noua, pentru a nu fi din nou amanate in noiembrie din cauza ca, din nou, nu va fi gasit la adresa veche? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 18 Octombrie 2012
Multumesc mult pentru raspunsuri! Intr-adevar, paratul si-a schimbat adresa de vreo 2 ori de cand a inceput procesul (februarie 2012), deoarece nu isi plateste niciodata chiria pe spatiu si este dat afara. Sper sa nu se mai mute macar o perioada..
Singura posibilitate este sa obtineti de la ONRC un certificat constatator privind noul sediul social al acestui angajator ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta bryan bryan daca paratul isi schimba domiciliu si ulterior am aflat noua adresa, in instanta pot cere sa fie trimisa cererea la noua adresa :trebuie sa fac cerere scrisa? ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva unei persoane plecata peste hotare ContSters168541 ContSters168541 intrebarea mea este simpla .daca cineva ma actioneza in instanta si eu am domiciliu de ceva vreme peste hotare poate sa castige procesul prin faptul ca eu nu m ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - instanta tincaflaviusms tincaflaviusms Buna ziua ! Am dat in judecata fostul angajator . In cererea depusa la Tribunal am specificat sediul social si punctul de lucru care apar pe fostul contract de ... (vezi toată discuția)