Buna ziua. Multumesc persoanelor care m-au ajutat si pana in acest punct cu informatii in cazul despre care voi intreba si astazi. Impreuna cu niste colegi, l-am dat in judecata pe fostul angajator pentru ca nu ne platise ultimele 3 salarii. La prima infatisare, s-a amanat pentru a i se gasi adresa, la a doua infatisare am fost din nou amanati, pentru a vedea statele de plata si fisele de prezenta, desi in dosar scrie negru pe alb ca banii respectivi nu i-am primit si ca am fost la servici. In 22 noiembrie ar trebui sa mergem la tribunal la o noua infatisare, insa ieri am aflat ca paratul si-a schimbat din nou adresa, fugand de multe alte persoane care l-au dat in judecata. Intrebarea mea ar fi: putem merge la tribunal sa ne adresam cuiva pentru a se verifica adresa noua, pentru a nu fi din nou amanate in noiembrie din cauza ca, din nou, nu va fi gasit la adresa veche? Multumesc mult!
Multumesc mult pentru raspunsuri! Intr-adevar, paratul si-a schimbat adresa de vreo 2 ori de cand a inceput procesul (februarie 2012), deoarece nu isi plateste niciodata chiria pe spatiu si este dat afara. Sper sa nu se mai mute macar o perioada..
Competenta
bryan
daca paratul isi schimba domiciliu si ulterior am aflat noua adresa, in instanta pot cere sa fie trimisa cererea la noua adresa :trebuie sa fac cerere scrisa? ... (vezi toată discuția)