avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Accesul tau in forumul Avocatnet.ro a fost suspendat!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Accesul tau in forumul Avocatnet.ro a fost suspendat!

Acest mesaj imi apare in locul butoanelor ,,raspunde, editeaza, citeaza".
Am gresit cu ceva si am fost sanctionata? Sau este o simpla problema tehnica a site-ului?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:18, 18 Octombrie 2012
Daca ati putut deschide acest topic inseamna ca nu e vorba de banare, o sa anuntam problema dumneavoastra adminilor.
Delogati-va si intrati iar in cont, poate se rezolva asa :)
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2012
Ares-3, moderator
Buna seara,

Daca v-am fi suspendat accesul in site, n-ati mai fi putut scrie mesajul respectiv. As vrea insa sa-mi spuneti mai multe detalii despre problema pe care o intalniti. Mesaje private puteti trimite? Puteti comenta la articole?

Multumesc.
cristina chiva a scris in alt topic cu acelasi subiect:

Dupa cum se vede, s-a rezolvat problema. =D>
Multumesc pentru sprijinul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)