avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratie notar inregistrare fiscala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratie notar inregistrare fiscala

Buna ziua,

La infiintarea unei societati cu asociati straini mi s-a cerut o declaratie autentica data la notar din care sa rezulte ca fiecare asociat in parte nu este inregistrat fiscal in Romania si nu are datorii pe teritoriul Romaniei.
Se poate da aceasta declaratie in cazul in care asociatii mai o societate deschisa in Romania, inseamna ca nu sunt inregistrati fiscal ca persoane fizice?
Cel mai recent răspuns: Cazacu Andra , Consilier juridic 14:13, 18 Octombrie 2012
Am inteles, va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal Xela Xela Sunt cetatean roman si israelian, cu domiciliu stabil in Israel. Doresc sa deschid o firma (S.R.L.) in Romania. Pentru cazierul fiscal, este necesara ... (vezi toată discuția)
Cazier juridic infiintare srl-cetatean italian iliana105 iliana105 buna ziua,doresc sa infiintez un SRL si as dori cateva informatii in acest sens.Societatea pe care doresc sa o infiintez va avea un administrator(cetatean ... (vezi toată discuția)
Platitor tva scorus69 scorus69 buna dimineata un cetatean italian are un srl in Romania.Va rog sa mi spune-ti daca societatea lui poate sa devina platitoare tva inainte de plafonul de 65000 ... (vezi toată discuția)