Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pretentii in urma unui scandal

Baiatul care m-a lovit cu sticla in cap azi vara pe litoral tocmai a primit SUP de la procuror. Eu am cheltuit din cauza lui in jur de 2000 lei, in cat timp trebuie sa depun actiunea in pretentii pe civil?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 13:05, 20 Octombrie 2012
orice pretenție de recuperare materială se stinge la împlinirea termenului de 3 ani între persoane fizice.Cât mai repede posibil.
la 3 ani de la ordonanta procurorului sau de la producerea faptei?
din ziua producerii faptei.Depuneți la dosar toate probele ce le dețineți în COPIE xerox semnate de dvs.”pt. conformitate”, ca să puteți primi cei ”2.000 lei” etc etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii - 7 zile iml emilia07 emilia07 In 2010 m-a lovit un baiat cu pumnul in cap si in ochi. Procurorul i-a dat amenda SUP pt. ca fapta nu prezinta pericol social. Am primit 7 zile IML din cauza ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente xuser xuser Buna ziua, ce sansa as avea pe civil in cazul pt. un proces de lovire si alte violente? - s-a solutionat cu SUP, fata nu prezinta pericol social -a retinut ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)