avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hartuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hartuire

Am avut o relatie de concubinaj de 2 ani cu un barbat. In urma cu 8 luni am decis sa ne despartim pt ca aflasem ca am fost inselata. Tin sa mentionez ca nu am locuit impreuna cu acest barbat, nu avem copii. din clipa in care am decis sa pun capat relatiei, acest om ma hartuieste, ma urmareste dimineata si seara cand plec la munca, imi aduce injurii, ma ameninta. Am facut 2 plangeri penale la unitatile de politie care apartin cu casa si locul de munca, am adus martori si dupa ce dansii de la politie au trimis dosarul la parchet, mi-a venit rezultatul sesizarii care prevede Neinceperea urmaririi penale a persoanei in cauza. Ce mai pot face in clipa asta deoarece acest om in continuare ma ameninta si ma agreseaza, unde sa ma mai adresez si ce probe sa mai aduc ca sa pot sa am liniste! Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 23:04, 21 Octombrie 2012
Ma refeream la ipoteza ca exista probe pentru ca daca exista probe in civil are sanse in timp ce in penal nu se intampla nimic semnificativ.
In prima postare se arata ca exista martori.
Aveti dreptate ca ar trebui consultat un avocat pentru a se intelege toate detalile si ceea ce ar fi cu adevarat relevant pentru ca pot exista martori dar relatarile lor sa fie irelevante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea, injurii si calomnii? cata_barb2002@yahoo.com cata_barb2002@yahoo.com Buna ziua , respectuos va rog sa-mi dati cateva sfaturi cu privire la cele scrise mai jos... Sunt preot in Jud Timis ,iar in comuna unde slujesc o familie ... (vezi toată discuția)
Cum probez infractiunea de amenintare daca a fost facuta pe telefon sau mesenger? paraschivrares paraschivrares Am avut o conversatie pe mesenger cu un fost prieten am ajuns sa ne injuram fara expresii de genu te omor , te caut ,ai grija,etc.Cearta a continuat la telefon ... (vezi toată discuția)
Acuzatia de luare de mita eugeug eugeug daca de ex 1,,2,4,....20 de persoane te acuza ca ai pretins ceva sau ca ti-au dat ceva dar nu au nicio dovada decat cuvantul lor este luata in considerare? (vezi toată discuția)