avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Credit ipotecar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Credit ipotecar

Ce se intampla in situatia in care o firma intra in procedura de reorganizare si are un credit ipotecat cu apartamentul administratorului? Poate banca sa vanda apartamentul sau este obligata sa se inscrie la masa credala. Mentionez ca nu au fost restante la acest credit.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:52, 22 Octombrie 2012
ideea sta cam asa, 1% din firmele intrate in insolventa ies din aceasta procedura dupa un plan de reorganizare urmat cu succes. Cred ca pe dl il intereseaza care e cel mai urat scenariu, incazul de fata.
Foarte rar se platesc creditele, dupa data intrarii in insloventa. Eu m-am referit la ceea ce se intampla in majoritatea cazurilor.

Sigur ca, daca se platesc ratele, nu i se poate intampla nimic dlui, dar nu cred ca mai avea sens intrebarea, intr-un astfel de scenariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditor banca la firma in insolventa helmuth helmuth buna ziua firma mea este in insolventa cu plan de reorganizare respectat in intregime pana la momentul actual .Printre creditori banca i ... (vezi toată discuția)
Insolventa micucatalin micucatalin buna seara am o intrbare la care va multumesc mult daca imi raspundeti.Ca si persoana fizica am ipotecat un imobil pentru o societate comerciala la care sunt ... (vezi toată discuția)
Insolventa cu reorganizare aiud98 aiud98 As dori si eu raspuns la urmatoarea intrebare: Am o firma care din data de 24.02.2010 a intrat in insolventa (la cerere) cu reorganizare.S-a ajuns pina in ... (vezi toată discuția)