avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA depunere declaratie 099
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

depunere declaratie 099

buna seara
a depus cineva 099?Stiti cat dureaza inregistrarea in scopuri de tva?AM depus doua deconturi trimestriale,consecutive pe 0 si mi s-a anulat din oficiu inreg in scopuri de tva.Trebuie facut dosar?Sau se face control?Am auzit tot felul de variante.Sau este mai bine sa corectez deconturile de tva care au fost transmise pe 0?Ma gandesc sa nu fac mai mult rau sa ma trezesc cu cei de la Anaf pe cap.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ana_maria1 , utilizator 00:46, 25 Octombrie 2012
multumesc dar nu ma ajuta f tare nu pre am gasit un exemplu clar cu decurge aceasta inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de tva toareanelia toareanelia sc cu decont tva trimestrial , in 22.05.2013 ANAF a anulat din oficiu inregistrarea in scopuri TVA, mentionez ca am depus deconturi in 0 , ce trebuie sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Decizie anulare tva ana_maria1 ana_maria1 buna ziua am depus doua drconturi consecutive pe 0 asta pt ca nu a avut cine sa faca aceste deconturi,ma rog ,poveste lunga .I deea este ca trebuiau facute ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri tva Mihaelasta Mihaelasta Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am un srl caruia in anul 2012 i s-a anulat inregistrarea in scopuri tva conf art.153 C.F.,in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)