Cu 3 luni inainte de intoarcerea mea la serviciu(dupa cic) angajatorul a deschis un nou punct de lucru, unde a angajat o noua persoana...Am fost astazi la serviciu, revoltata, si mi s-a spus ca aceasta persoana nu a fost angajata pe postul meu, dar face acelasi lucru la un alt punct de lucru. Este legal sa o pastreze pe ea si sa ma dea afara pe mine?
Inscrisuri nu am cum sa am, cat despre martori...nu cred ca si-ar bate cineva cuie in talpa....
Voi lua, cu siguranta, legatura cu un avocat, desi, din cate inteleg, nu prea as avea sanse de castig....
1. Daca nu va da preaviz inseamna inseamna ca s-ar putea sa nu va concedieze.
2. Daca va concediaza prin desfiintarea postului si nu va acorda preaviz sesizati ITM si apoi actionati pe angajator in judecata pentru nerespectarea prevederilor Codului muncii cu privire la concediere.
Doamna de la RU mi-a spus ca decizia de concediere mi-o va da dupa expirarea cic...de preaviz nu a pomenit...ar fi bine sa ii spun eu de preaviz sau sa ma duc direct la ITM, daca nu imi va da?
Va multumesc mult pt. raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012 vbc, utilizator
Intrebare
vbc
Cic expira peste aprox. 1 luna. Am fost astazi la serviciu sa imi exprim dorinta de intoarcere la locul de munca, insa raspunsul a fost negativ deoarece seful ... (vezi toată discuția)