Buna Seara.As dori sa stiu ce mi se poate intampla in cazul in care am primit o somatie de la executorul judecatoresc in care sunt somata sa platesc in 24 de ore o datorie care o am catre o banca,datorie care a rezultat in urma faptului ca nu am mai platit ratele fiindca nu am mai avut posibilitati financiare.Mentionez ca nu am nimic pe numele meu si ca somatia respectiva a ajuns la adresa parintilor mei, adresa la care eu nu mai locuiesc de vreo 3 ani.As dori sa stiu ce mi se poate intampla.Va multumesc.
Citatia a fost trimisa de catre un executor judecatoresc nu de catre unul bancar.din aceasta cauza as dori sa aflu ce mi se poate intampla in conditiile in care nu mai am nimic pe numele meu(decat un televizor,frigider si o masina de spalat).
nu contează ce fel de executor a venit la dvs. : dl executor are misiunea lui.Dvs. să NU declarați nici măcar televizorul, mașina de spălat, frigiderul.Nici măcar îmbrăcăminte, oricum e proprietatea altcuiva și nu va putea avea acces și nici o eventuală individualizare a unor bunuri ce vă aparțin NU o poate face decât la declarația dvs.
momentan mie mi se mai face poprire pe salariu de catre o alta banca.ar fii bine sa ma duc eu sa caut executorul judecatoresc sau sa astept sa mai fiu cautata.mentionez faptul ca somatia a fost trimisa pe adresa unde eu am locuit acum vreo 4 ani nu mi-a fost inmanata personal.
Somatie
ContSters104330
Buna seara,
Subiectul pe care il aduc in discutie este mai vechi .Am debite la doua banci pe care nu le-am achitat de o perioada foarte mare de timp,am primit ... (vezi toată discuția)