Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare somaj

un salariat care a lucrat 14 luni poate lua somaj daca nu are 24 luni de cand a fost angajat(are numai 19 luni)? Cele 5 luni diferenta a fost in CFS.Daca are drept la somaj cate luni va lua?Este la prima angajare.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 21:42, 27 Octombrie 2012
1) Trebuie sa aiba 12 luni in ultimele 24 luni.deci daca are 14 luni in ultimele 24 luni poate lua somaj.
2) Find la prima angajare,avand intre 1 si 5 ani vechime,beneficiaza de 6 luni somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj contract partial munca 12 ani si 8 luni norma intreaga ykyb27 ykyb27 Buna seara, am lucrat 8 luni cu norma intreaga, 8 ore/zi, iar restul de 16 luni cu norma partiala de 2 ore/zi, am o vechime neintrerupta de 12 ani. Pot ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ContSters94817 ContSters94817 Firma urmeaza sa dea o parte din personal in somaj tehnic 3 luni. Intrebarea mea este:dupa cele 3 luni de somaj tehnic daca se vor face disponibilizari in mai ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Sotia mea terminat concediu de crestere a copilului pe data de 28-12-2012 si ne intrebam daca poate beneficia de somaj. A fost angajata cu ... (vezi toată discuția)