avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AM NEVOIE URGENTA DE CATEVA SFATURI VA ROG AJUTATI-MA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AM NEVOIE URGENTA DE CATEVA SFATURI VA ROG AJUTATI-MA

O sa va povestesc ce s-a intamplat....cam in luna august fratele meu lucra la o companie.Intr-o seara la sunat pe sotul meu adik cumnatul lui si i-a spus sa se duca sa ii duca ceva de mancare.Sotul meu s-a dus si nu stiu ce s-a intamplat acolo si ce a fost in capul lui deoarece fratele meu i-a spus sa intre intr-o camera sa i-a niste laptopuri camera care era deschisa nu stiu daca o deschisese fratele meu pana sa ajunga sotul sau nu....cert e ca influentat nu spun de fratele meu ca sotul nu e minor logic era influentat de faptul ca aveam nevoie de bani pt a ma opera eu operatia costa 6000 euro la ambele picioare si nu stiam de unde o sa luam atatia bani fratemiu la mai ametit si el ( pt ca fratemiu mai furase de multe ori)si avea darul de a influenta oamneii sa o faca si ei ...in fine asta nu e o scz ca a intrat si a luat laptopurile de acolo.....in final au fost vazuti pe camera sotul meu a fost filmat decat o data pt ca numai o sg data a intrat inauntru dar fratele a fost vazut de vreo 6 ori....fratele meu a vandut pe urma laptopurile pacalindu-l pe sotul meu ca o sa fie bine o sa plece in italia sa maunceasca pe mai multi bani etc al meu mai naiv de la tara frtaemiu mai "smecheras"cum se crede el...in fine fratele a fugit cu banii in italia singur si al meu a ramas si acuzat si fara nici un ban...acum dosarul a ajuns la tribunal dovezi avand niste poze cu ei in camera respectiva si cele doua declaratii de la dosar....acum sunt acuzati de furt calificat pe timp de noapte....fratemiu desi ca a cheltuit singur banii prin italia nu vrea sa i-a fapta asupra lui tinand cont ca el din cate stiu nu mai are nici o scapare deoarece e recidivist a fost acuzat tot pt furt.INTREBAREA MEA E : CE SANSE ARE SOTUL MEU SA SCAPE DOAR CU O AMENDA SAU CU O PEDEAPSA CU SUSPENDARE TINAND CONT CA NU A MAI AVUT NICIODATA PROBLEME CU JUSTITIA SI IN DECLARATIILE DATE SCRIE CLAR CA EL NU S-A FOLOSIT DE NIMIK IN URMA BUNURILOR SUSTRASE.A RECUNOSCUT CA A INTRAT SI A LUAT 4 LAPTOPURI....SAPTAMANA CE VINE VREA SA MEARGA LA FIRMA RESPECTIVA SA LE ACHITE LAPTOPURILE PE CARE LE-A LUAT EL DESI LE-A ADUS ACASA SI LE-A VANDUT TOT FRATEMIU SI TOT EL S-A FOLOSIT DE BANI.ARE VREO SANA SA SCAPE DE INCHISOARE?VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS...VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 20:56, 29 Ianuarie 2009
poate avea un rol important?putin ciudat nu credeti?deoarece el e recidivist ... el era angajat la firma respectiva si este acuzat si el de aceiasi fapta vreti sa spuneti poate lu-a fapta asupra lui numai ca nu vrea cu toate ca asta ar trebui sa faca
Nu eu am spus asta, ci dvs. Necesitatea unui avocat este oportuna. Dupa studierea probelor din dosar poate formula cereri in aparare. Succes.
In opinia mea,faptuitorii nu stau tocmai bine.Fapta a fost premeditata,pe timp de noapte,in grup,la o societate unde fratele dvs.era angajat.Mai mult decat atat ,fratele dvs.este recidivist,si se sustrage urmaririi penale. Pana la aceasta data,prejudiciul nu a fost recuperat,si nu sunt sanse pentru a fi recuperat in intregime.Nu avem circumstante atenuante in cauza.Nu putem invoca ca si scuza pentru aceste fapte necesitatea efectuarii unei operatii.Acest aspect reprezinta in fapt mobilul.Pe de alta parte,sotul dvs.trebuie sa colaboreze cu organele de urmarire penala,sa nu ascunda nimic din ceea ce stie,si in masura posibilitatilor sa acopere paguba.Sa arate ca in fapt,nu a plecat de acasa cu aceasta intentie,si a cedat in fata insistentelor fratelui dvs.,fiind doar o acceptare din partea dansului.De asemenea,sa arate cu nu are antecedente penale,ca exista o situatie speciala in familia dvs.(sunteti bolnava,depuneti aceste acte la dosarul cauzei) si ca o eventuala condamnare cu executarea pedepsei privative de libertate ar putea ingreuna mult situatia aratata.Aveti sanse la o condamnare cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la succesiune marianacostantino marianacostantino buna ziua as dori o informare mai detaliata am o problema ff grava .sunt din bv si acum muncesc de 9ani in italia.mama a avut 2 copi din 2 casatori fratele si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat opg opg Buna ziua. Mi s-au furat din casa sume mari de bani si aur , in timp. De banuit mereu se banuia unul din membrii familiei, un copil, si de aceea nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Act v-c ilegal facut de notar bobita27 bobita27 Buna ziua, As dori ca cineva sa ma poata ajuta cu niste informatii precise! Cazul este urmatorul: mama mea in varsta de 64 ani, paralizata, cu ... (vezi toată discuția)