avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reannoirea autorizatiei de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reannoirea autorizatiei de constructie

BUNA ,vreau sa aflu si eu ce se poate solicita in cazul in care mi-a expirat autorizatia de constructie era pe 2 ani si un an mai aveam posibilitatea so renoiesc doar ca am mers prea tarziu sa o renoiesc ,cu patru zile inainte de expirare mi-a zis ca nu se poate sami renoiasca sa merg in primavara sa declar cat mai e de munca si sami stabileasca ei 0.5% din ce declar eu. Sa le platesc ,ei pt. ca nu am stiut ca se merge inainte cu 15 zile pt al reinoi doar ziua stiam cand exp.parca nu am platit o gramada de bani pt autorizatie ?Vreau sa stiu si eu de unde sa stiu eu cand o termin si cat ma va costa ,iar in fiecare an trebe sa fac asta ?NU EPOSIBIL D-LE CA SATI IMPUNA TI-E TERMEN SA O TERMINI EU DORESC SA SFLU DACA SE POATE AMANA PE TERMEN LUNG (sa o faci cat poti si cum poti .si cand o termini o termini 1 an,2,5.,,,pe urma sati faci receptia.
2.Nu stiu eu am platit deja impozit pe casa si nu este gata e doar in rosu cu acoperis iar acuma am inceput si la gard care e 70% gata,nu mi sa facut nici un proce verbal de receptie .E normal sau legal ?cum am vazut daca ai pereti si acoperis gata te impositeaza ,h!

Multumesc antincipat!

A inca ceva legile astea sa nu mor si eu prost la Electrica se poate mi-au facut contractu d-le pe trei ani ,si am fost si am intrebat ca daca imi exp.se poate reinoi si miau zis ca da ,normal(perioade si figuri 15 inainte /da d-le inteleg si eu ca in termen 15 zile de la data exp.nu inainte de...zile In uniune eu nu am vazut asa ceva acolo iti da programare de ai pe data de 12 ca exp. mergi si iti da programare in fuctie cati is poate sati vina randu si dupa o saptamana dar e foarte ok meri siti depui actele si zice ce mai trebe eventual si te rezolva domnule aici parca e inpotriva cetaceanului tot si nu in slujba lui (adica in favoarea lui ,romania )asta >>.... dar nu inainte de... 15 zile.dar aici e o hotie pe fata d-le cred eu poate ma insel dar asta numai in rom. Eu asa ceva nu am mai intalnit pe unde am mai fost plecat prin U.U.E.E

Multumesc si scuzze daca vam plictisit Sorin.

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)