avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model proces verbal olograf predare primire bani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model proces verbal olograf predare primire bani pentru achizitie imobil

Buna ziua,
as avea nevoie de un model de proces verbal de predare primire a banilor pentru cumpararea unui imobil, care se va face olograf. va rog sa imi spuneti si cati martori am nevoie la intocmirea procesului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:39, 3 Noiembrie 2012
Incheiati un antecontract in forma autentica mai ales ca dati toti banii. I'l puteti nota si la cartea funciara ca sa fiti sigur.....de ce nu consultati un notar sau avocat pentru a nu regreta mai tarziu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare cumparare imobil provincie elena.olteanu elena.olteanu Tatal meu detinea o casa in provincie. Anul trecut a incheiat un act - Promisiune de vanzare-cumparare - semnat si de doi martori. Cumparatorul nu a respectat ... (vezi toată discuția)
model cerere partaj locuinta ro_red_rosu ro_red_rosu Am divortat si am vandut apartamentul obtinut in timpul casatoriei, ma intereseaza un model de partaj, adica de impartire a banilor obtinuti din vanzarea ... (vezi toată discuția)
Intrebare alinaaline alinaaline Am inchieiat un precontract de vanzare-cumparare la notariat pt un apartament nou,cu termen de predare in dec 2008.La semnarea precontractului s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)