avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se pot cumula mai multe procese deschise intr-unul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se pot cumula mai multe procese deschise intr-unul singur?

Buna ziua

Am mai multe procese pe rol deschise pentru contestarea amenzilor pentru rovinieta. Se pot cumula sa fine numai 1 singur proces?
Si dacă da cum se formuleaza cererea?
Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Vasilica80 , utilizator 10:30, 9 Noiembrie 2012
Pentru a se "cumula", adica pentru a solicita conexarea dosarelor, trebuie sa existe două sau mai multe cauze aflate pe rolul aceleiaşi instanţe, sau în instanţe diferite de acelaşi grad, în care să existe cel puţin o parte comună, existenţa unei strânse legături de obiect şi cauză; între cele două sau mai multe procese; trebuie să existe o asemenea legătură încât conexarea cauzelor să se impună spre a se asigura o mai bună judecată.

puteti solicitta conexarea.
Pai am 5 procese de contestare a amenzilor pentru rovinieta, toate la aceeași judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litispendenta vs conexitate goldfish goldfish buna seara! va rog sa-mi spuneti care este difernta dintre conexitate si litispendenta in materia civila.:\"> merci (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune jeana jeana se pot deschide doua procese de iesire din indiviziune de catre mostenitori diferiti pt acelasi rol ? Multumesc (vezi toată discuția)
Legea aplicabila in conexare dosare civile keeper keeper Primaria a emis un nou dosar de execuare silita pentru aceeasi contraventie ,intre aceleasi parti, cu dosar pe rol contestare la executare silita in bazalegi ... (vezi toată discuția)