avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrarea in conditii speciale de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrarea in conditii speciale de munca

Buna ziua,

exista vreun temei legal, in baza caruia se poate face incadrarea angajatilor care lucreaza in conditii deosebite de munca in aceasta categorie?
Pot sa va spun ca pe fluturasul de salariu exista sporul de conditii deosebite dar acest statul nu este stipulat si in cartile de munca (sau la ITM unde banuiesc ca ar trebui sa existe o evidenta a persoanelor incadrate in aceasta categorie).

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:44, 17 Noiembrie 2012
Alte spitale au facut demersurile necesare intr-o perioada in care am inteles ca exista cadru legislativ... In momentul de fata nu stiu daca se mai poate face aceata incadrare chiar daca sa spunem ca "poate" ar exista bunavointa din partea conducerii spitalului. Dar oricum conducerea nu demareaza asa ceva din proprie initiativa, dar daca le pune cineva legea in brate poate s-ar misca cumva lucrurile...
1. Exista si acum cadru legislativ.

2. Conducerea spitalului dvs. sa ia legatura cu ITM unde i se vor da toate lamuririle necesare si cadrul legislativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vatamatoare in anul 2017 andi2017 andi2017 Fara REgulament se poate majora sporul pt. conditii vatamaotare daca avem buletin de analiza de la DSP:)) (vezi toată discuția)
Buletin de analiza a mediului nociv pt. acordarea grupei a ii-a mireteo mireteo nu stiu cat de bun este titlul dar problema mea este urmatoarea:#-o la acordarea adeverintei pt.grupa a II-a este nevoie ca intreprinderea sa aiba buletin de ... (vezi toată discuția)
Grupele 1 si 2 taiate din 1 aprilie 2001 la o intreprindere metalurgica Lamax Lamax Buna, lucrez la o int.metalurgica (otelarie) in acelasi loc de munca din 1978 si din 1 apr 2001 s-au taiat grupele. pe parcurs am fost privatizati de 2 ori ... (vezi toată discuția)