Buna ziua.
Am primit o sentinta favorabila Curtea de Apel cluj,privind anularea deciziei de concediere,reangajare si plata salariilor pentru perioada concedierii ,adica pana acum 15 luni.
As dori sa stiu daca se poate sa trag cat mai mult de timp pana sa ma intorc la servici?
Sentinta de la Curtea de apel Cluj se trimite la domiciliu ,eu fiind din alt judet,sau trebuie sa merg sa o ridic de la Tribunalul din judetul meu?
In cat timp trebuie sa merg cu ea la angajator?
Intrebare... Ati avut o decizie definitiva si irevocabila... Spunem ca am castigat anularea deciziei tribunalului si a CA la ICCJ?!...repunerea in functie, plati si angajare pe perioada nedeterminata dintr-un contract ... Hmmm.....
Sa recapitulam... "am fost angajat pe o perioada determinata de 40 luni... Normal era 24 de luni dupa vechiul cod dar.... Se desfiinteaza aceste posturi..."
D-le Muresan... Dv. Cu siguranta nu ati fost angajat al finantelor publice ... Directia generala angajeaza sub alte conditii si alte clauze nicidecum contracte de munca de care dv aduceti aminte.
Sau daca eu gresesc, care era totusi functia dv. In cadrul Administratiei?!
1. Hotararile irevocabile nu se mai comunica partilor ... prin urmare, pentru a intra in posesia acesteia va trebui sa mergeti laarhiva instantei si sa solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotarare cu mentiunea ca este irevocabila.
2. Punerea in executare a hotararii se poate face :
- de bunavoie de catre partea care a pierdut litigiul
- prin executare silita cu ajutorul unui executor judecatoresc ...
3. Partea cu vreau sa trag de timp nu prea poate sta in piscioare , daca angajatorul decide punerea in executare a hotararii de bunavoie.
4. Hotararile date in litigiile de munca sunt executorii si nu mai necesita investirea cu formula executorie.
ms freeelis...dar exista un termen in care trebuie sa o ridic de la tribunalul MM?si apoi sa o duc la finante? eu am avut proces la Curtea de Apel cluj in 14 noiembrie,si dureaza cam 3-4 saptamani pana ajunge de la Curtea de Apel Cj la tribunalul MM...
Nu exista niciun anumit termen pentru ridicarea hotararii ... dvs puteti solicita punerea in executare a acestei hotarari in termen de 3 ani de la data de cand a devenit executorie...