avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas copil minor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas copil minor

buna seara ! as dori sa stiu daca fiul meu de 9 ani beneficiaza de pensie de urmas ? mentionez ca am divortat de tatal copilului in urma cu 7 ani si acum o saptamana acesta a decedat .din informatiile pe care le am el lucra dar a murit foarte tanar la numai 35 de ani ...daca fiul are dreptul as dori sa depun actele necesare
Cel mai recent răspuns: asytahk6 , utilizator 10:04, 17 Februarie 2018
buna ziua am 27 ani si am o fetita de 9 ani tatal ei a murit in urma cu 6 ani nu am fost casatoriti legitim fata este in intretinerea mea in certificatul de nastere fata poarta numele tatalui decedatul avea 25 de ani nu a lucrat niciodata eu am un venit lunar salariu minim pe ecomomi nu am stiut de ajutorul de urmas in valoare de 520 de lei va intreb daca fetita mea beneficieaza de pensie de urmas 520 de lei daca da unde ma adresez si ce acte sunt necesare . Va mai intreb si despre alocatia monoparentala intru-cat locuiesc cu mama mea care are o pensie de 850 lei lunar daca pot sa fac demersuri si pt acest ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmaș copil minor CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Rog lămuriri. Doresc un articol de lege din care sa reiasă ca un minor are dreptul la pensie de urmaș indiferent daca tatăl a lucrat 1 zi,1 an ... (vezi toată discuția)
Pensie de mostenitor pentru o persoana cu handicap psihic jewelled jewelled Sora mea este o persoana cu handicap psihic accentuat, cu o pensie de 600 lei si in varsta de 38 ani. In urma decesului mamei noastre poate beneficia de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie sau ajutor material pentru copii? Mihaill Mihaill Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata.De curand mi-a decedat un coleg de serviciu la varsta de 41 ani.In urma lui au ramas 3 copii minori cu virste ... (vezi toată discuția)