avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... ROMANIA-tara lucrurilor facute invers
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

ROMANIA-tara lucrurilor facute invers

Oameni buni vi se pare in regula ce se intampla in scumpa noastra tara?Am ramas stupefiata cand am auzit la stiri ca,in loc sa se reduca numarul de parlamentari cum s-a votat in anul 2009 surpriza..........creste si o data cu asta cresc si taxele si impozitele doar trebuie bani pentru a putea duce o viata de huzur domnii parlamentari.Oamenii saraci platesc pentru niste "eminente"care dorm in parlament,nu au nici o grija.Oare unde o sa ajungem in ritmul asta?peste inca patru ani ne mai trezim cu inca 100 de parlamentari pe langa cei 588 existenti azi!VAI DE STEAUA NOASTRA#-o#-o#-o#-o:((#-o
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 10:59, 15 Decembrie 2012
Corect!
Nu este vinovat USL-ul pentru ca s-au inmultit parlamentarii. PDL-ul a avut majoritatea in parlament, a avut puterea sa treaca legi foarte importante prin parlament prin asumarea raspunderii... A avut CCR-ul de partea lor..
Este clar ca PDL-ul nu a vrut sa ajunga la un parlament de 300 de oameni.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
ceva, ceva e (s-ar vrea) cu ce tot zice ccr...

un "afiliat" pdlist se mai zvarcoleste, inca... o spune pe fatza...

iulian urban: ... alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 sunt neconstituționale, deoarece acestea nu s-au organizat astfel încât să respecte prevederile impuse prin referendumul din 2009.
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Comisia de la venetia : guvernul ponta a respectat statul de drept si constitutia la referendum n53 n53 Supun discuției din partea celor interesați pe acest forum a următoarelor aspecte : [b]Comisia de la Venetia : guvernul Ponta a respectat statul ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)