:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, iar in masura in care mai aveti intrebari/nelamuriri legate de acest subiect, sa continuati discutia aici ( pct.3.3 din Regulament).
De asemenea, am rugamintea sa nu mai postati mesaje consecutive, cate vreme aveti posibilitatea sa editati mesajul timp de 30 de minute de la publicare ( pct.1.3 din Regulament).
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea "raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
stefan17gl a scris:
dosar penal 4 tineri 17-25 ani arestati preventiv din 02 octombrie 2012 pentru trafic de droguri de mare risc(extasy).Unul dintre ei, baiatul meu,19 ani, prima abatere, fara cazier, a recunoscut in totalitate,acuzat de traficarea a 23 pastile pe perioada august-septembrie 2012, nefiind valorificate la persoane straine decat celor de la DIICOT,la comanda lor.Am cerut judecarea in stare de libertate,insa s-a respins.Primul termen de fond este 15 ianuarie 2013.In investigatiile DIICOT-lui (interceptari telefonice)apare o a cincea persoana, care a cumparat 2 pastile,declarand initial ca una a cumparat-o pentru consum propriu si una datorie cuiva,citat in stare de libertate si care are cazier.Aceasta persoana nu vrea sa fie de acord cu perioada respectiva de doua luni, pentru a nu i cumula o fapta mai veche.Este posibil ca aceasta persoana sa tegiverseze procesul,cat si sub ce forma,mai au dreptul la prelungire arest preventiv?:((