avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte necesare pentru inscrierea apartamentului la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte necesare pentru inscrierea apartamentului la primarie

Buna seara,
Am aceasta nelamurire: am cumparat un apartament si trebuie sa-l trec pe numele meu, ce acte imi trebuiesc si unde trebuie sa merg sa-l declar...., va multumesc anticipat.:D
Cel mai recent răspuns: stamateadrian , utilizator 22:56, 27 Decembrie 2012
Va referiti la schimbarea rolului fiscal pe numele dvs, ca nou proprietar . Va duceti la directia locala de taxe si impozite cu contractul de vanzare cumparare si fiscul va inregistreaza ca atare pt a plati impozitul de caldire si eventual teren.
Pentru inscrierea la Cartea Funciara se ocupa notarul care a autentificat contractul de vanzare cumparare.
la Fiscul local pe baza actului de v/cumpărare+C.I al dvs.+copie xerox, în termen de 30 de zile de la dobândire, peste : sancțiunea cu amendă.
Multumesc mult, sarbatori fericite.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2016 am achizitionat un imobil. am facut contract ... oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, In anul 2016 am achizitionat un imobil. Am facut contract de vanzare-cumparare la momentul respectiv, dar nu am facut demersurile sa l inscriu pe ... (vezi toată discuția)
Locuinta criss1122 criss1122 Cat este tariful pentru a trece un apartament de pe un nume pe altul? (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil izabell izabell Buna ziua, am cumparat recent un apartament prin contract de vanzare-cumparare si as dori sa stiu in afara de inregistrare la Directia de venituri ,ce mai ... (vezi toată discuția)