avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil - intabulare dupa cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil - intabulare dupa cumparare

Buna ziua,

am cumparat un imobil si dorim sa-i facem carte funciara, intabularea, certificatul de urbanism, autorizatia de construire..........insa nu stiu ordinea lor si ce trebuie facut prima data, ce acte ne trebuie.

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:43, 3 Ianuarie 2013
Este un apartament cumparat de la DGFP, prin licitatie publica. O sa cerem un rprezentant al finantelor cu care se va merge la notar sa facem contrctul de vanzare cumparare si intabularea
, eu asa stiu...........ma insel?
Actul de adjudicare este titlu dvs de proprietate. Luati legatura si cu executorul judecatoresc care a verificat legalitatea actelor....la notar nu aveti d c merge....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil popcrys77 popcrys77 Care sunt pasii care trebuie urmati pentru vanzarea unui imobil construit de mine, cu autorizatie de construire, imobilul aflandu-se pe un teren pentru care nu ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie = act de proprietate? Crinel Crinel La finalizarea unei constructii in baza autorizatiei de construire, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor intocmit de primarie tine loc de act ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am construit o casa si acum vreau sa inchid autorizatia ... danftom danftom Buna ziua Am construit o casa si acum vreau sa inchid autorizatia de construire ca am terminat casa. Terenul este pe numele meu, autorizatia este pe numele ... (vezi toată discuția)