Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare spor

Buna ziua !
Acordarea unui spor de 15 % pentru lucru pe calculator se face prin act aditional la contractul de munca sau prin decizie ? Se face pe durata nedeterminata sau pe un an, fiind prelungit (sau acordat) de la an la an ??
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 4 Ianuarie 2013
Se incheie act aditional la c.i.m., in acest sens. .... in general, acest lucru se face pe perioada nedeterminata ... iar daca nu se mai doreste acordarea lui se va incheia un nou act aditional in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea contractului pe perioada determinata dijmarescu dijmarescu Buna, Codul muncii prevede posiblitatea prelungirii contractului individual de munca (C.I.M) pe durata determinata dupa expirarea termenului initial, cu ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata contract de munca svisarinescu svisarinescu Buna ziua, In cazul in care am un angajat cu contract pe perioada determinata ( data expirarii 29.06.2017) si se doreste prelungirea acestuia pe perioada ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)