Ne-am judecat intr-un dosar la judecatoria Ploiesti, care a avut drept obiect "succesiune".Pentru terminarea procesului intre noi partile a intervenit o tranzactie a carei continut este redat in hotararea sentintei civile si care suna astfel"Ia act de tranzactia partilor,pe care o consfintestein urmatorul continut:TRANZACTIE PENTRU TERMINAREA UNUI PROCES subsemnatii:reclamanti:a,.......,b,..........,paratii:c,....,d,.......,e,.......,f,.......g,........h,......
parti in procesul civil,dosar nr..........aflat pe rolul judecatoriei Ploiesti,cu termen de judecata la data de.....avand ca obiect partaj bunurin succesorale,in vederea terminarii acestui proces,a intervenit aceasta intelegere,care are urmatorul cuprins:Eu parata h ,voi primi:-suprafata de..........
Noi reclamantii a,b si paratii c,d,e,f,g,h, vom primi in indiviziune............."
Problema este ca eu ,unul din reclamanti cat si unul din parati dorim iesirea din indiviziune si pentru ceeace am primit in indiviziune.Se nasc urmatoarele intrebari:
-putem cere iesirea din indiviziune?
-atat fostii reclamanti cat si fostii parati locuiesc in Buzau .In asemenea situatie avand in vedere ca s-a facut odata iesirea din indiviziune in localitatea in care a locuit decedatul putem cere ca desbaterea succesorala sa fie facuta La judecatoria din Buzau? Multumesc anticipat pentru luminare.