Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune la succesiune.Putem sa ne adresam altei judecatorii?

Ne-am judecat intr-un dosar la judecatoria Ploiesti, care a avut drept obiect "succesiune".Pentru terminarea procesului intre noi partile a intervenit o tranzactie a carei continut este redat in hotararea sentintei civile si care suna astfel"Ia act de tranzactia partilor,pe care o consfintestein urmatorul continut:TRANZACTIE PENTRU TERMINAREA UNUI PROCES subsemnatii:reclamanti:a,.......,b,..........,paratii:c,....,d,.......,e,.......,f,.......g,........h,......
parti in procesul civil,dosar nr..........aflat pe rolul judecatoriei Ploiesti,cu termen de judecata la data de.....avand ca obiect partaj bunurin succesorale,in vederea terminarii acestui proces,a intervenit aceasta intelegere,care are urmatorul cuprins:Eu parata h ,voi primi:-suprafata de..........
Noi reclamantii a,b si paratii c,d,e,f,g,h, vom primi in indiviziune............."
Problema este ca eu ,unul din reclamanti cat si unul din parati dorim iesirea din indiviziune si pentru ceeace am primit in indiviziune.Se nasc urmatoarele intrebari:
-putem cere iesirea din indiviziune?
-atat fostii reclamanti cat si fostii parati locuiesc in Buzau .In asemenea situatie avand in vedere ca s-a facut odata iesirea din indiviziune in localitatea in care a locuit decedatul putem cere ca desbaterea succesorala sa fie facuta La judecatoria din Buzau? Multumesc anticipat pentru luminare.

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:30, 9 Ianuarie 2013
Trebuie sa faceti iesire din indiviziune la instanta de la locul situarii bunului imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde, sau cum pot obtine un model de tranzactie ? eurobeatboy eurobeatboy In primul rand, vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea anterioara. Acum vin cu alta intrebare : - DE UNDE, SAU CUM POT OBTINE UN ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de o tranzacție imobiliarã - 1987 marvio marvio Aș dori un sfat legat de problema legalității sau nelegalității unei tranzacții imobiliare ce a fost inregistrată la Jud. ... (vezi toată discuția)
Vanzare a unei parti din teren intravilan teren fara specificare a lungimii si latimii. sejc_2010 sejc_2010 cu 4 ani in urma a decedat sotia unui unchi din a carei casatorie cu aceasta nu au rezultat copii.Dupa 2 ani a decedat si acesta.Unchiul cu multi ani in urma a ... (vezi toată discuția)