avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu pot sa imi utilizez vechiul cont
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu pot sa imi utilizez vechiul cont

Vechiul meu cont "lilicrin" realizat pe aceasi adresa de mail nu il mai pot utiliza de cave timp. Am dat sa schimb parola, am reusit cred o data iar apoi cand am mai incercat sa ma loghez imi aparea mesajul ca utilizatorul nu exista sau ceva de genul acesta. Cum pot proceda pentru a-mi recupera vechiul cont.?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:16, 12 Ianuarie 2013
Sesizati administratorul forumului prin mesaj privat despre problema cu care va confruntati
din pacate la adiministratori nu este nimeni on... nu stiu cui sa trimit sesizare.:wassat:
Fie sesizati direct unul dintre moderatori ,fie asteptati pana apare unul din administratori si sesizati problema cu care va confruntati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire mesaje private pe un forum Ionuttm Ionuttm Bună ziua, am un cont pe un forum de jocuri, acolo există la user funcția de mesaj privat, ea nu ține loc de e-mail ci doar servește în a ... (vezi toată discuția)
Este un mesaj spam? gmancila gmancila Dupa ce am postat un mesaj in forum, sa deschis o fereastra in care scria : \\\\\\\\" Servarul http://www.adservingfactory.com:80 necesita un nume de ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)