avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Facultate privatã 18 ani, pensie???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Facultate privatã 18 ani, pensie???

Bună ziua. Dacă atunci când copilul meu termină liceul, la 19 ani, şi intră la o facultate privată, cu bani...., tatăl mai este obligat să plătească pensie alimentară? Vă rog un răspuns. Mulţumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
MmariaM, utilizator
Cel mai recent răspuns: MmariaM , utilizator 19:07, 13 Ianuarie 2013
Nu exista, pur si simplu : solicit ca aceasta sa fie expediata prin mandat postal la adresa..
sau baiatul poate indica un cont.. al lui.
Il va actiona in judecata cand tatal va sista pensia ce i-o trimite in baza hotararii asteia. Ei se pot intelege si amiabil asupra unei sume si atunci, nu mai e nevoie de o actiune in instanta.
Mulţumesc. Aşa am scris. :love:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil rocky rocky buna ziua, am si eu o intrebare care sunt convinsa ca s-a regasit in aceste forum-uri de multe ori. Sunt divortata de multi ani de zile, copilul meu are 19 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major frezii frezii Buna ziua,baiatul prietenului meu a implinit 18 ani.Pana acum,platea pensia alimentara intr-un cont deschis pe numele fostei sotii.Cum poate proceda de acum ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copil elena13 elena13 Buna ziua.Sunt divortata si copilul meu implineste luna asta 18 ani.Deja pensia de intretinere a venit redusa in aceasta luna.Baiatul este in clasa a xii.Ce ... (vezi toată discuția)