avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art.320 ind.1 c.proc.pen.-pot sa revin asupra ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art.320 ind.1 c.proc.pen.-pot sa revin asupra recunoasterii vinovatiei in apel?

in instanta de fond sa mers pe art 320 ind 1 dar sa primit pedepsa max acum suntem la faxa de apel mai pot renunta as vrea neaparat sa se judece dosarul multumesc
Cel mai recent răspuns: gemi , utilizator 19:46, 18 Februarie 2013
Da, puteti cere inregistrarea video si chiar ar fi indicat sa o faceti.
Nu aveti alta sansa.

Art 320 ind 1 CPP nu se putea aplica in cazul expus de dvs.
Daca nu se recunosc toate faptele din rechizitoriu nu se poate aplica art 320 ind 1 CPP.
Avocatul probabil ca s-a grabit si el sa termine procesul ( in general se intampla asa cand se iau bani putini si din pacate daca avocatul va cere putin nu doreste sa se complice ) sau pur si simplu s-a gandit ca exista probe certe de vinovatie si nu are rost sa se judece deoarece nu se va ajunge la achitare.
Un proces pe achitare este mult mai complicat decat un proces in care inculpatul recunoaste totul si se merge pe art 320 ind 1 CPP.
Nu mai spun faptul ca un proces pe achitare in caz de trafic de persoane inseamna audierea partilor vatamate ( prostituate de cele mai multe ori...) care nu vor sa vina la proces.
Sunt aduse cu mandat de aducere cel mai adesea...

Insemna probabil sa va judecati cam un an sau doi...daca nu se uza de art 320 ind 1 CPP.
Poate ca inculpatul iesea din arest si multe se puteau schimba in bine pentru el.
Dar...este tardiv sa va explic ce ar fi putut sa fie...
e vorba de doua prostiutuate care de fapt practica aceasta meserie din 2004 respectiv 2008 am scos P-V DE amenzi de la dir venituri de valori f mari si multe leam depus la instanta si convorbiri intre ele cum ca sa dus la lucru in austria de buna voie si el in construcii si in club si inca ceva una dintre ele a zis ca a tinuto sechestrata in austri el impreuna cu patronul de club timp de 7 luni dar atentie ia vorbeste germana plus ca avea fecebook care pagini leam listat cu pozele ei si numele ficei sale lea vazut instanta deci probe am avut si am avut si fete care a lucrat cu ia in austria si vin martori dar avocatul nu a vrut am insistat mult sa nu mergem pe recunostare si ca plata a primit 2200 euro deci?putin sau mult
Daca a fst cu urmarire penala si ati fost arestat au fost multe termene.

Daca ati fost liber si a venit la instanta trebuia sa se judece si nu pe art 320 ind 1 CPP.
Probabil i-a fost frica de instannta sa se judece...
nu am inteles raspunsul a fost arestat si este si acum
dac mergem pe 678 injumatatire pedepsa denuntunl trebuie sa aduca la arestare sau e indeajuns formarea dosarului si sa se adeveresca fapta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingerea cererii de aplicare a disp.art 320 ind. al. 7 din c. proc. pen.- ce mai pot face? andrutu andrutu am si eu o intrebare?am un proces penal in urma caruia am o condamnare de 6 ani.am facut apel la curtea de apelsi am cerut art.320,indice 1.,dar parca nici nu ... (vezi toată discuția)
Aplicare art 320 ind 1 cod proc penala ralucagogiltan ralucagogiltan ce concluzii poate sa puna partea vatamata constituita parte civila in situatia in care inculpatul, desi in cursul urmaririi penale nu a recunoscut faptele, ... (vezi toată discuția)
Art 320 ind 1 apel marcusel marcusel buna ziua, multumesc tuturor ce ma pot ajuta. Am un prieten ce a fost arestat in 2011 pentru furt calificat, iar la recursul arestarii preventive sa dispus ... (vezi toată discuția)