Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cardul european de sanatate pt pensionari

Mama este rezidenta in Italia, cu domiciliul in Romania la adresa mea. Are nevoie de acest card, care trebuie si apostilat(asa spune dansa). Ma intreb cum poate fi apostilat fiind vorba de card? Sau se mai elibereaza si niste documente anexa la card?

Cum trebuie procedat, pt ca pe forum am gasit informatii legate de persoane care sunt salariate sau nu au avut calitatea de asigurat, dar despre pensionari nu am gasit nimic.

Va multumesc din suflet pt eventualele raspunsuri. :)
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:19, 14 Ianuarie 2013
Cardul European de sanatate se emite doar pentru o perioada de 6 luni? Oare nu ar trebui sa fie in format european? Cei de la ghiseu au spus ca ii eliebereaza o adeverinta pt acest card, deoarece dureaza pana vine cardul propriu zis.
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta privind veniturile realizate din pensie. gmancila gmancila Mama este rezident in Italia, cu domiciliul in Romania la adresa mea. Este pensionara de 20 de ani si are nevoie de o adeverinta care sa ii ateste veniturile ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a casj brasov TanaseClaudia TanaseClaudia Buna ziua.Am si eu aceeasi problema cu decizia de impunere,primita in luna iulie 2013.Ma uimeste faptul ca desi suntem plecati din tara din 2003,tot in ... (vezi toată discuția)
Cum obtin cardul european de asigurat? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de a obtine un card de sanatate european? Va multumesc cu stima (vezi toată discuția)