Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta privind veniturile realizate din pensie.

Mama este rezident in Italia, cu domiciliul in Romania la adresa mea. Este pensionara de 20 de ani si are nevoie de o adeverinta care sa ii ateste veniturile din Romania. Este posibil sa poata obtine o adeverinta din care sa reiasa veniturile realizate din pensie, pt perioada 2008-2012? Sau daca aveti alta idee? Doresc sa ma informez sa nu ma lovesc de refuzul functionarilor.

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:07, 14 Ianuarie 2013
Azi, prietena mea a depus o cerere la Casa de pensii pt a primii un document din care sa reiasa veniturile din pensie ale mamei mele pt perioada 2012. De la ghiseu a fost informata ca i se va elibera o adeverinta pentru cele solicitate, care poate fi tradusa si apostilata.

Intrebarea mea este nu ar trebui sa fie in format euroapean aceasta adeverinta, adica posibil E 120, E 121 sau E 201? Miercuri trebuie sa ridice adeverinta, poate ma ajuta cineva sa aflu, ce anume trebuie sa cer, in acest fel miercuri sa poate solicita formularul corect.

Va pot spune ca cei de la ghiseul din Italia nu vor sa spuna nimic, pt ca statul lor ar fi in pierdere, iar acum printr-un noroc am aflat ca trebuie depus acest act, dar nu stim care. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere Adriana31 Adriana31 Buna ziua.Nu am mai primit pensie de intretinere pt copil minor de aproximativ 3 ani.Am urmat toate demersurile,fara nici un rezultat.Tatal obligat la pensie ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate pt pensionari gmancila gmancila Mama este rezidenta in Italia, cu domiciliul in Romania la adresa mea. Are nevoie de acest card, care trebuie si apostilat(asa spune dansa). Ma intreb cum ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean italian dana-mihaela dana-mihaela Ce acte imi sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean italian. Casatoria va avea loc in Italia. Mentionez ca atat eu cat si viitorul meu sot suntem ... (vezi toată discuția)