Mama este rezident in Italia, cu domiciliul in Romania la adresa mea. Este pensionara de 20 de ani si are nevoie de o adeverinta care sa ii ateste veniturile din Romania. Este posibil sa poata obtine o adeverinta din care sa reiasa veniturile realizate din pensie, pt perioada 2008-2012? Sau daca aveti alta idee? Doresc sa ma informez sa nu ma lovesc de refuzul functionarilor.
Azi, prietena mea a depus o cerere la Casa de pensii pt a primii un document din care sa reiasa veniturile din pensie ale mamei mele pt perioada 2012. De la ghiseu a fost informata ca i se va elibera o adeverinta pentru cele solicitate, care poate fi tradusa si apostilata.
Intrebarea mea este nu ar trebui sa fie in format euroapean aceasta adeverinta, adica posibil E 120, E 121 sau E 201? Miercuri trebuie sa ridice adeverinta, poate ma ajuta cineva sa aflu, ce anume trebuie sa cer, in acest fel miercuri sa poate solicita formularul corect.
Va pot spune ca cei de la ghiseul din Italia nu vor sa spuna nimic, pt ca statul lor ar fi in pierdere, iar acum printr-un noroc am aflat ca trebuie depus acest act, dar nu stim care. Multumesc!