avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... buna ziua - imi pot sterge intrebarile vechi?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

buna ziua - imi pot sterge intrebarile vechi?

intrebarile mai vachi din contul meu le mai pot sterge?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 13:30, 17 Ianuarie 2013
Buna ziua,

NU, intrebarile mai vechi nu se pot sterge. Prin stergerea lor, ati elimina munca voluntara pe care au facut-o oamenii care v-au raspuns la intrebari si al caror punctaj se bazeaza, printre altele, si pe raspunsurile pe care vi le-au dat.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu identitatea ...unuia dintre noii consultanti Radu Gabrian Radu Gabrian \"Cine este nesincer fata de un singur om,e nesincer fata de toti\"-\"Falsus in uno,falsus in omnibus\" Incepand din aceasta noapte,dar si la ora cand ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor catre asociatie TIKATA TIKATA Buna dimineata As dori sa va intreb daca am penalitati la intretinere nu am fost dat in judecata nici somat de vreun executor si datoriile au mai mult de 3 ... (vezi toată discuția)
Moderatorul gi-jane ( sau cum il cheama ) m-a jignit si m-a facut ... qwe1234 qwe1234 Moderatorul gi-jane ( sau cum il cheama ) m-a jignit si m-a facut bolnav la cap, eu nu pot pune aici o intrebare, ca mereu intrebarile mele sunt sterse sau ... (vezi toată discuția)