Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot proceda in situatia in care am fost batuta de concubinul meu pentru a avea ceva la mana impotriva lui? Am cateva vanatai, dar nu foarte mari...Am chemat politia si am facut o sesizare, dar plangerea inca n-am facut-o...Mi s-a spus ca trebuie sa merg la medic legist, asa-i? Trebuie sa platesc ceva?
nu va ajuta cu nimic Politia.eu am fost lovita de trei ori,am si certificat medico legal si stiti ce mi s-a zis,desi era sa mor si am copil mic,de ce nu divortati doamna,dvs vi l-ati ales.nu se baga nimeni,si cu certificat nu veti face nimic.la noi se incurajeaja barbatul,violenta,de aia si fac toti asa.am inteles ca si ordinul de protectie nu e de folos.asteptati urmatoarea bataie,asa e romania,barbatii,legile-s cu ei.eu am de un an certificat medico legal si sotul zice ca nu recunoaste nimic,ba ca eu sunt vinovata chiar.nu ati aflat in ce tara traim si cum sunt barbatii?
Stati putin. Problema nu este faptul ca incurajeaza cineva pe barbat, ci este faptul ca nu se poate dovedi. Certificatul medico-legal arata ca intr-adevar ati suferit niste vatamari. Faptul ca vi le-a produs sotul/concubinul trebuie dovedit, pt ca acesta sa raspunda penal. Ori, bataile de cele mai multe ori se administreaza fara martori iar victima, saraca, nu prea are camere de luat vederi ascunse sau echipamente de interceptare.
Deci, e f greu intr-adevar sa probezi, de aceea nenorocitii scapa aproape de fiecare data.
Intr-adevar, singura solutie este plecarea de langa nenorocit, urmand ca restul intalnirilor cu el sa nu mai gaseasca sotia-victima fara martori.
Si daca are inregistrari, oare judecatorul are obligatia sa studieze inregistrarea?
Sau invoca nelegalitatea inregistrarii, fiindca agresorul nu si-a dat acceptul:hm:
ok,in cazul meu a fost mama martora si batut-o si pe ea cand a sarit sa ma apere.si daca pleci de langa nenorocit trebuie sa-l primesti in continuare ca ai copil cu el si nu ai bani de divort...etc si cand ai copil cu el tot trebuie sa-l vezi toata viata si nu stii daca vreo data nu ti-o primesti iar.sa stai numai pe la politie nu e placut iar de un barbat cu care ai copil nu poti scapa,are si drept de vizita in fond,nu e simplu deloc...
Agresiune
andrada76
Buna ziua !
Am fost batuta intr-o seara pe o alee . Nu stiu daca a vazut sau nu cineva, dar nu am martori. Am fost la legist si mi-a dat 12 zile ingrijire ... (vezi toată discuția)