avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ultima pensie si modalitati de ridicare a ei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ultima pensie si modalitati de ridicare a ei

buna ziua cum pot ridica ultima pensie a bunicului meu decedat in 4 ian 2013 in calitate de nepot el nemaiavind pe nimeni in viata de gradul 1?mentionez ca pina la data dcesului a locuit in acelasi imobil cu mine si ca am suportat cheltuielile de inmormintare si am incasat ajutorul de deces
Cel mai recent răspuns: Camelia Iliu , utilizator 20:32, 28 Martie 2018
va multumesc pentru raspuns care a fost clar si la obiect
sarut mina
Mătușa mea a decedat . Am contract de întreținere si vreau sa pot ridica ultima pensie . De ce acte am nevoie , deoarece la oficiul de pensii nu sunt lamurita . Va mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Mona Cotor Mona Cotor As dori sa intreb, am dreptul sa ridic ultima pensie a sorei mele, decedate în data de 11 noiembrie?Mentionez ca sora mea nu are alți urmași, nu avem ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie ContSters215676 ContSters215676 Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. O batrana mi-a facut acte v/c pe casa ei in 2010. Sambata a intrat in coma si a decedat la spital. Nu are ... (vezi toată discuția)
Pentru ridicare ultima pensie oanaportar oanaportar - matusa mea a decedat. - tatalmeu este uniculfrate = mostenitor. 1. - ce trebuie sa faca pt. a primi ultima pensie a matusii ? ( cerere ? + ce acte ? + unde ... (vezi toată discuția)