avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda

Buna ziua sotul meu are o amenda penala in germania de 510 euro pt ca avea in masina un pistol cu bile care nu era al lui si nu avea permis.si nu avem bani sa o platim . Dar el a platit 10 euro acolo cand iau gasit arma iar dupa 3 luni a primit o instintare ca are de platit 510 amenda penala . Ce sa facem?
Să o conteste , deşi , dacă există probe certe că soţul dvs. deţinea acea armă, chiar dacă nu-i aparţinea, nu ştiu ce ar rezolva.Amenzile aplicate trebuie plătite, şi aveţi grijă, nu ştiu precis cum este legislaţia acolo cu privire la neplata amenzii penale, însă la noi , neplata amenzii penale, cu rea credinţă , poate conduce la înlocuirea ei cu o pedeapsă în detenţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pistol cu bile de cauciuc Valentines Valentines In urma cu ceva timp am achizitionat un pistol cu bile de cauciuc legal inregistrat la politie de la un magazin de arme si moniti,dupa ceva timp am constatat ... (vezi toată discuția)
Amenda penala beluca beluca buna seara.ginerele meu are o amenda penala care trb platita in urma cu 3 ani.stie cineva care sunt urmarile acestei amenzi?apare in cazier?pe ce ... (vezi toată discuția)
Amenda penala mariusnesu mariusnesu buna ziua intrebarea mea este urmatoarea am primit o amenda penala de 500 de ron in 2009 august pe care nu am achitat. In afara de aceasta amenda mai am ... (vezi toată discuția)