avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bon fiscal pierdut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bon fiscal pierdut

Buna,
Lucrez ca si contabil junior pentru o firma de constructii.
Unul dintre agenti a pierdut o factura.Am solicitat colaboratorului o copie a facturii,in conformitate cu originalul.Am primit—o.problema este ca factura a fost achitata pe loc,si a fost emis un bon fiscal.Si bonul a fost pierdut.ce se poate face in aceasta situatie.factura a fost inregistrata dar nu pot inregistra plata din cauza bonului lipsa.

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: crissyttik , utilizator 12:28, 23 Ianuarie 2013
Faceti la fel. Rugati ca dupa ce termina ei de folosit rola din casa de marcat, sa va lase sa faceti o copie dupa bonul fiscal din rola martor care le ramane lor. Si la fel cu stampila si conform cu originalul.
Multumesc mult pentru ajutor.

O zi buna in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura fara bon fiscal sau chitanta TIBIP_78 TIBIP_78 SC \"X\" emite o factura fiscala pe baza unui bon fiscal (evidentiat ca nr si data in cuprinsul acesteia) unei SC \"Y\". Din varii motive, bonul fiscal se ... (vezi toată discuția)
Pierderea registrului zilnic casa de marcat andreeaoradea andreeaoradea Buna ziua, am pierdut cateva jurnale electronice -rapoate zilnice de la casa de marcat. ce se poate face? l-a sfarsitul raportului zilnic de pe bonul de marcat ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal original furat Costica33 Costica33 Buna ziua, Am avut de facut un decont pentru asociatia de proprietari in valoare de 50 ron. Am pus bonul original si PV de predare primire in cutia postala ... (vezi toată discuția)