avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Cum am putea solutiona fara proces iesirea din indiviziune ? Sintem 3 frati din care unul a fost plecat in strainatate 20 ani si are cetatenie straina . Ceilalti 2 s-au ingrijit de mama grav bolnava timp de 7 ani . In acest timp au facut si reparatii de aprox 15 000 euro la casa degradata .Acest frate nu accepta despagubirea in bani , doar daca se calculeaza la valoarea casei asa cum arata acum ,desi nu au contribuit cu nimic . De asemenea nu accepta terenuri in schimb .Sau ar fi de acord sa locuim toti 3 frati impreuna cu copiii si nepotii, in aceasta casa de 45 mp cu o curte de 400 mp .
Cel mai recent răspuns: roxana2008 , utilizator 16:15, 24 Ianuarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si impartire bunuri dupa aceasta. sotul meu si fratele acestuia sunt mostenitori dupa mama lor ... ileananeagaionescu ileananeagaionescu Sotul meu si fratele acestuia sunt mostenitori dupa mama lor care detine un apartament de 57 mp si doua terenuri relativ mici (7800mp teren arabil si 800 mp ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? leusan leusan Este vorba despre un teren dpbandit in anii 1950 de catre bunicii sotiei ,(care traiesc in prezent) in indiviziune,cu un frate al buncicului , o supr de 350 ... (vezi toată discuția)
Mostenire parveronica parveronica suntem mai multi frati si vrem sa vindem, cu exceptia unui frate, mostenirea de pe urma ambilor parinti...Avem deja client.Fratele care nu vrea vanzarea este ... (vezi toată discuția)