Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mansardare

Locuiesc in Centrul Vechi al orasului. Un vecin, cu bani, a cerut aprobare sa repare podul. Avand autorizatie de reparatii a mansardat o parte din pod (bucatarie, baie, camere) si s-a extins prea mult. Ne-a luat jumatate de pod. Intrebarea mea este-cine poate verifica de cat spatiu dispune si daca este legal ce a facut. MultumescX-(
Cel mai recent răspuns: Viorica Bog , utilizator 10:29, 25 Ianuarie 2013
Puteti verifica in cadrul primariei daca exista la nivelul politiei locale un departament privind disciplina in constructii.
Multumesc!
Sesizati oficial directia corp control din primarie
Solicitati presedintelui de asociatie sa va prezinte,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 daca modificarea operata la partea comuna imobil este mentionata in cartea tehnica a constructiei
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pod fara utilitati - e necesar acordul vecinilor? IoanaMaria10+ IoanaMaria10+ Buna ziua, Un pod care nu a avut conexiuni la utilitati (apa, lumina, gaz) si prin mijloace...romanesti isi face o scurgere pe exteriorul cladirii este ... (vezi toată discuția)
Acte dupa mansardare casa Bips Bips buna ziua. acum cativa ani casa parintilor mei a fost mansardata. adica a fost schimbat acoperisul si cu ocazia aceasta spatiul din pod a devenit mansarda ... (vezi toată discuția)
Un spatiu comun ce are doi propietari se poate inchiria fara acordul celuilalt propietar ? ehoo ehoo Detin un spatiu comun cu alt propietar ... ideea este... pot sa inchiriez acel spatiu comun fara sa am nevoie si de acordul celuilalt propietar ? Multumesc, (vezi toată discuția)