Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestari servicii cu clauze consensuale

Buna ziua,
Va rog respectuos sa-mi spuneti daca un SRL ar putea incheia un contract prestari servicii cu alt SRL de la care sa primeasca anumite produse in valoarea prestatiei fara a fi nevoie sa se emita facturi?
Se pot inregistra produsele primite in contabilitate pe baza contractului si a procesului verbal de predare primire?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Curs valutar la factura proforma iuliaiulia01 iuliaiulia01 Daca emit o proforma, la cursul din ziua emiterii si clientul imi plateste peste 3 zile, eu cand ii facturez factura fiscala, pastrez cursul de pe proforma sau ... (vezi toată discuția)
Stocuri la terti pt. prelucrare modimpex modimpex bună ziua! am următoarea situație: o firmă A achiziționează material lemnos pe care îl trimite la o altă firmă B pt. prelucrare(din material se va ... (vezi toată discuția)
Semnarea facturii cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare legata de facturi: 1.)In momentul cand se semneaza o factura de primire, asta insemana ca esti de acord cu suma respectiva de pe ... (vezi toată discuția)