avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Taierea unui nuc de pe proprietate privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Taierea unui nuc de pe proprietate privata

Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce modificari aduce in aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: violettt66 , utilizator 09:58, 9 Aprilie 2013
Pentru taierea nucului trebuie sa va adresati Directiei Agricole din localitatea dvs, cu o cerere, dupa care vi se da un aviz de taiere. Trebuie sa cumparati 5 nuci tineri si sa-i plantati undeva unde va este permis. Nu este asa de periculos nucul incat sa-l taiati, doar nu dormiti/locuiti la tulpina lui, sub coroana. Se poate toaleta, ingriji frumos si va puteti bucura de roadele lui multi ani. Romanii sunt obisnuiti sa taie tot (nu ma refer in speta la dvs si la modul general).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taiere nuc Diana.F Diana.F Buna ziua. Avem in curtea casei un nuc, plantat de tatal meu, care impinge un perete al terasei, cu pericol de daramare. Am nevoie de autorizatie pentru taiere? (vezi toată discuția)
Cum pot să protejez un nuc de tăierea crengilor? PETRE17 PETRE17 Bună seara.Am un pom mai precis un nuc plantat de mama mea în 2013 în fața boxei mele de lemne,pomul nu atinge linile de curent,crengile nu sunt pe boxa ... (vezi toată discuția)
Cu nucul in gard pisi15 pisi15 Stiu ca nucul este protejat de lege,dar daca el se afla pe razorul unde trebuie sa-mi fac gard,pot sa il tai fara aprobare? (vezi toată discuția)