avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conventie scrisa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conventie scrisa

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Daca intre 2 persoane s-a facut o conventie scrisa si semnata, fara martori, dar aceasta suma de bani a fost obtinuta prin intimidare, santaj si persoana respectiva foloseste acum acea conventie in instanta (avand deja citatie) eu cum probez ca nu am sa-i dau nici o suma de bani?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:08, 27 Ianuarie 2013
Fara martori,sau alte inscrisuri doveditoare...cam greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera o suma de bani? catyusha26 catyusha26 Cum a-si putea recupera o suma de bani pe care i-am iprumutato unui coleg?Mentionez ca nu am facut nici un fel de act notarial , sau chiatnta de mana prin care ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire in urma concubinajului? lilianab2009 lilianab2009 Am trait in concubinaj cu un barbat timp de 30 de ani.In momentul in care l-am cunoscut, barbatul avea un copil infiat cu prima sotie.In timpul concubinajului ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns intr-o problema. In perioada 25.05.2010 - 20.06.2010 am lucrat la o firma din Galati, Sc. Kelebek Srl , cu ... (vezi toată discuția)