buna ziua,intr-un proces de divort se poate obtine factura detaileata a unui nr de tel pe abonament,dar cu toate apelurile primite si expediate si continutul respectivelor convorbiri respectiv mesaje si ce implica acest lucru ,va multumesc ,daca se poate rog raspuns cit mai urgent
Puteti solicita in instanta listingul telefonic insa e posibil ca instanta sa respinga aceasta proba.
Veti fi intrebat ce anume vreti sa dovediti cu listingul telefonic.
Cat priveste continutul mesajelor nu cred ca veti reusi sa obtineti de la instanta asa ceva.
Nu cred ca ar fi imposibil dar va trebui sa faceti o argumentare juridica de-a dreptul exceptionala ca sa puteti lamuri instanta ca nu se incalca dreptul la viata privata a sotului.
In plus, instantele de divort nici nu doresc sa isi complice existenta.
O sa va admita probabil probele traditionale.
multumesc ptr ajutor ,dar mai am citeva nelamuriri ,spuneti-mi va rog ,cine si daca se plateste factura detaileata de tel si daca cer testul de paternitate cine plateste si cit costa aproximativ ptr.2 copii,va multumesc ,mentionez ca factura detaileata de tel este proba cea mai elocventa ptr aflarea adevarului pe care trebuie sa il scot la lumina