avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Colectare deseuri periculoase
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Colectare deseuri periculoase

Buna ziua,

Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013.
In cadrul etapei de contractare potentialii clienti vin cu diverse cereri, unele nu tocmai ortodoxe, pentru a incheia un contract de prestari servicii cu noi.
As dori sa aflu mai multe si despre documentatia necesara pentru a adauga la autorizatia de mediu si alte deseuri decat cele pe care suntem autorizati sa le colectam in prezent.
Va rog, daca aveti mai multe detalii legate de acest tip de activitate ajutati-ma.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nagal12 , utilizator 12:30, 8 Mai 2013
buna ziua ,as vrea sa-mi fac PFA in domeniul responsabil gestiunea deseurilor fapt care sunt si autorizat conform L211/2011 dar nu stiu de unde sa incep,si anume cand inchei un contract cu un producator de deseuri (magazin alimentar,supermarchet e.t.c.). as vrea sa stiu pasii care sunt de urmat din mom in care inchei contractul si pana ajung sa fac raportarile la mediu. va rog sa ma ajutati,imi puteti da raspuns si pe adresa laurentiu_dima@ymail.com Va multumesc anticipat

Incheiati o intelegere cu atrepozitul, clientii dvs, factureaza direct antrepozitului suma pe care le-ati oferit-o, iar dvs. pe diferenta de pret, faceti facturi de comision antrepozitului. Cam asta este ceea ce se practica in piata. Asta presupune o buna colaborare intre cele doua societati.
Salut,

Si eu sunt nou in domeniu, dar din cate am vazut pana acum, daca citesti cu atentie legislatia referitoare la gestionarea deseurilor gasesti cam tot ce ai nevoie....www.anpm.ro, acolo vei gasi legislatia necesara pentru diferitele categorii/tipuri de deseuri....poti lua legatura cu cineva de la APM din judetul tau si sa aflii mai multe de la acesta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)
Ajutor viogaf srl viogaf srl va rog frumos imi precizati si mie daca deschid un punct de lucru cu obiect de activitate pentru servicii de vulcanizare, echilibrare, schimb ulei si vanzare ... (vezi toată discuția)
Model declaratie de conformitate nikitta_1972 nikitta_1972 In HGR nr. 1.022 /2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului apare un ... (vezi toată discuția)