avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis suspendat abuziv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis suspendat abuziv

Buna ziua,
Pe scurt, acum 3 saptamani mi-a fost suspendat permisul pe niste prezumtii ale politistilor. Stateam in spatele masini, asteptand un amic, masina inchisa, si vin niste militieni la mine sa imi ceara actele, le dau actele si imi pun fiola de 4 ori indicand 0,00 dupa care imi zic sa merg cu ei la sediu IPJ pentru alte teste, acolo aflu ca e pentru stupefiante sau substante cu efecte similare, unde mi-au facut 2 teste cate au iesit negative, dar unul dintre militieni a zis "lasa mergeti la probe biologice", asta pentru ca am un proces cu politia rutiera in care un agent-sef e urmarit penal. In fine am mers si mi-au dat o dovada pe care scrie bauturi sau substante stupefiante, fara valabilitate.
Acum o saptamana au venit si rezultatele analizelor (pe care le-am platit eu pentru a politia se pare ca nu are bani) care sunt negative, deoarece nu am consumat niciodata substante stupefiante sau altele similare, dar permisul pauza si nici vreun dosar penal nu exista pe numele meu... Ce pot sa face pentru am obtine permisul cat mai repede?
Va multumesc anticipat!
P.s. Am incercat de 3 ori sa merg in audienta la seful serviciului rutier, dar mi-a zis cu tupeu jegos ca nu ma primeste.
Cel mai recent răspuns: Cda66 , utilizator 14:08, 11 August 2020
Acum 1 an de zile am fost oprit in trafic de un echipaj de la politia rutiera Bacau, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Politistul mi-a facut perchezitie in masina nu a gasit nici macar un chistoc de tigara in scrumiera. Cauta probe, nu a gasit nimic. Am fost condus la sectie, mi-au facut testul drug danger cu 1 betisor de saliva. Primul l-am tinut in gura 15 min, al doilea betisor 20 de min, nu a iesit nimic in aparat, toate au fost negative. Politistul m-a dus si la spital unde am dat proba de sange si urina, dar urina nu am putut sa o dau pentru ca politistul statea cu mine in acelasi in wc langa mine efectiv si ma pazea. Am dat odata urina cu usa inchisa. Avand culoarea incolora au spus ca este apa, m-au pus sa o arunc in wc si sa dau alta, pazit de el. Evident nu am mai putut, asa ca am semnat procesul la spital ca nu dau urina. Sangele a fost dat. Am fost dus la sectie din nou, mi s-a dat permisul inapoi. Am plecat spre casa, iar a 2 zi a venit la usa politistul care nu era in tura de serviciu insotit de un coleg in tura lui de zi. Mi-a spus ca s-a consultant cu sefii lui si ca trebuie sa-mi ia permisul. Mi-a dat o dovada fara drept de circulatie pe art 337 sustragere de la probe biologice de sange si urina - asa scrie pe dovada. la IML Iasi a fost trimisa proba de sange. Rezultatul a ajuns la politistul care ancheteaza dosarul si mi-a zis ca nu a iesit nimic, dosarul a fost trimis la parchet iar procurorul a trimis dosarul inapoi cerand de la IML Iasi daca era necesara si proba de urina. La fel am pățit și eu numai ca mie mi-a deschis dosar pe art 337

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)