avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediatorul
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediatorul

Din moment ce medierea nu se plateste sa intelegem ca mediatorul este un functionar angajat in cadrul Judecatoriei, sau exista cabinete de acest gen ca si cabinetele de avocatura?
Multumesc! Cred ca este cam greu sa iti deschizi un cabinet de mediere in conditiile actuale. Pentru a deveni mediator am inteles ca trebuie sa absolvi un curs de mediere. Ati putea sa-mi spuneti unde se pot face inscrieri pentru un curs acreditat si cam la cat s-ar ridica costul acestuia?
Accesaţi site-ul Consiliului de Mediere, şi vedeţi lista formatorilor autorizaţi. Preţurile gravitează undeva în jurul valorii de 3500-4000 Lei.
Vedeţi şi Legea 192 pe 2006 pentru a vedea condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru ca o persoană să poată intra în profesie.
De bună seama că efortul de a amenaja un birou de mediator este unul semnificativ, dar fără a avea un birou personal ori a se asocia , mediatorul nu are cum să îşi exercite profesia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere proces-verbal privind avantajele medierii cristina69 cristina69 Buna Ziua. Va rog sa imi spuneti daca reclamantul invita paratul la informarea privind avantajele medierii in baza art.2 alin.1 ind.3 din legea 192/2006, ... (vezi toată discuția)
Câteva aspecte referitoare la procedura informãrii despre avantajele medierii ºi despre procedura medierii. Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Medierea este o procedură alternativă instanţei de judecată , prin care pot fi soluţionate pe cale amiabilă conflictele dintre persoanele fizice ... (vezi toată discuția)
Medierea este gratuita? robert11 robert11 Am citit mai multe postari pe net care atrageau atentia ca MEDIEREA ESTE GRATUITA. Nu mi-a venit sa cred ca cei responsabili de destinele medierii au putut sa ... (vezi toată discuția)