avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tagada paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tagada paternitatii

In urma admiterii actiunii in tagada paternitatii, ce nume de familie va purta copilul?
As dori un raspuns, va rog!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:51, 5 Februarie 2013
Nu e vorba propriu zis de un caz, as fi vrut doar sa stiu ce mentiuni se fac pe certificatul de divort. Sunt studenta la drept si nu reusesc sa gasesc aceasta informatie.
Pe certificatul de divort nu se face nicio mentiune, fa fi vb de un divort cu minori sau nu, functie de cum se rezolva cu tagada - inainte de divort sau dupa.
referitor la tagada, se anuleaza certificatul cu tata si ii va da altul cu liniuta in dreptul tatalui.
despre acte civile, puteti citi in link.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume copil dupa casatorie Cornelia G Cornelia G Daca un barbat se casatoreste cu o femeie care are un copil,copilul trece automat si el pe numele barbatului dupa cununie?Daca nu care sunt posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii - mai complicat dana242000 dana242000 Buna ziua, sunt noua pe acest forum si as vrea sa va adresez o intrebare: sunt in plin proces de divort si custodie cu sotul - in urma casatoriei a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am ... AnaMariaNeacsu AnaMariaNeacsu Buna ziua! Am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am revenit la numele dinainte ( fostul soț este tatăl biologic al copilului). M-am interesat la ... (vezi toată discuția)