Acum cateva zile am depus actele petru divort si am primit ca data pentru prima infatisare undeva spre sfarsitul anului.
Daca printr-o minune eu si sotul meu ajungem la o intelegere pana atunci exista vreo cale de a termina mai repede cu divortul/partajul sau tb sa asteptam neaparat prima infatisare?
in afara de certificatul de casatorie in original ( dupa care putetiscoate duplicat , nu inteleg ce acte de divort ati depus.?
putei merge linistiti la notar , daca va intelegeti pe toate aspectele ( recomandat sa va redacteze divortul si accesoriile un avocat mai ales daca aveti si partaj) puteti merge si la mediator , dar acordul de mediere trebuie aprobat in instanta , prin urmare asteptati teremnul de judecata.
se mai pooate , daca vreti prin instanta sa redactati o tranzactie la avocat si apoi sa solicitati preschimbarea termenului de judecata ....
Divort
simonabledea
buna ziua,sunt in divort,avem doi copii minori unul fiind cu handicap grav eu sunt asistent personal ,am avocat dar sotul meu sa hotarat sa mergem pe cale ... (vezi toată discuția)
Divort
daniella28
buna ziua,sotul meu a depus anul trecut actele de divort,pana azi nici primul termen nu a fost.vreau sa stiu,cu actele depuse acum am mai putea sa facem divort ... (vezi toată discuția)