Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediu medical

sunt in concediu medical de 11 luni diagnosticat cu infarct miocardic,iar pe luna de cembrie am primit salariu de 466 roni.De ce?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:29, 8 Februarie 2013
Nimeni nu va poate raspunde fara sa dati si alte amanunte: ce salariu aveti, ce cod au certificatele medicale, pe ce perioade au fost, veniturile realizate in cele 6 luni anterioare primului certificat medical, daca ati avut absente fara plata in cele 6 luni, daca ati avut intreruperi intre certificatele medicale pe perioada celor 11 luni.
Toata luna decembrie ati avut medical?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical Alice1985 Alice1985 Buna Seara, Prietenul meu o avut un Infart Miocardic Acut cu Stent si as vrea sa stiu cum i se calculeaza concediul medical cu un brut de 1400 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu plata si calcului concediului medical george_adi george_adi Buna ziua, daca ma puteti ajuta sa inteleg si eu am avut luna trecuta pareza faciala si am primit concediu medical timp de o saptamana . Ceea ce ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Simo 31 Simo 31 Buna ziua.Sunt in concediu medical cod 14,fiind diagnosticata cu neoplasm mamar din martie 2016.Tot anul trecut in luna noiembrie am facut mastectomie si am ... (vezi toată discuția)