avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cãlãtorie in America
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cãlãtorie in America

Buna ziua,
Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am dreptul sa merg anul acesta in America? si peste cât timp? Cand am ajuns in State, mi-au pus o stampila in pasaport, unde scria ca pot sa stau doua luni. Nu am stat nicio zi peste, am ieșit la termen din tara.
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cpataalba , utilizator 09:05, 3 Iunie 2019
Pentru SUA citiți informațiile din acest link:
[ link extern ]

Aveți nevoie de autorizație ESTA:
[ link extern ] /


Cam la fel e procedura și pentru AUstralia, discuția din acest link vă lămurește:
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Sunt în SUA cu contract de h2a și mia zis sa plec ca nu mai are nevoie de mine cit am voie sa mai stau am viza pina în decembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean maghiar (calatorie sua si amenda penala) erik12 erik12 buna am si eu o intrebare...care ma framanta si tare m-as bucura sa-mi raspundeti...deci,in vara mi-am primit cetatenia maghiara acum am reusit sa imi scot ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de pasaport pentru a calatori in turcia cu minorul? alexandra30 alexandra30 Oare, pentru a calatorii in Turcia,eu si fetita(2 ani) mea ne trebuie pasaport sau pot doar cu buletinul? Si pentru fetita trebuie pasaport. Cat m ar costa ... (vezi toată discuția)
Calatorie in canada - procedura viza RODICASZANTO RODICASZANTO Buna ziua,asi avea nevoie de o informatie.Sunt cetatean maghiar si sunt rezident in Germania,in luna iulie fiul meu se casatoreste in Canada si am inteles ca ... (vezi toată discuția)