avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru un apartament vandut la licitatie fostul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru un apartament vandut la licitatie fostul proprietar poate fi scutit de plata fondului de reparatii?

Am fost executat silit si ap a fost vandut la licitatie.

Doresc sa imi achit datoria la intretinere ptr a nu crea probleme asociatiei.

Intrebare

In conditiile in care apartamentul nu imi mai apartine mai sunt obligat sa platesc fondul de reparatii( investitii ) care figureaza in restanta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:10, 15 Februarie 2013
Mea culpa
Fondul de rulment se restituie in temeiul disp art 24 al 4 din HG nr 1588/2007,in cazul instrainarii dreptului de proprietate asupra apartamentului,cu ocazia plecarii din imobil a proprietarului
Fondul de reparatii nu se restituie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari luiza44 luiza44 buna seara, as avea si eu o intrebare!? Asociatia de proprietari ne baga la tabelul de plata in fiecare luna cate 5 lei fond de rulment si 5 lei fon de ... (vezi toată discuția)
De aproximativ 2 ani se strânge lunar, fond de reparații (care ... AngiM AngiM De aproximativ 2 ani se strânge lunar, fond de reparații (care nu se rambursează la vânzarea apartamentului), cât și fond de rulment. În noiembrie s a ... (vezi toată discuția)
Revin cu inca o intrebare bitzic22 bitzic22 daca un locatar nu plateste fondul de reparatii nu poate vinde apartamentul? (vezi toată discuția)