avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura storno tva la incasare?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura storno tva la incasare?

Buna ziua
Am urmatoarea situatie:
- in luna decembrie 2012 am primit o factura de achizitie care s-a platit
- in ianuarie 2013 ( aplicam tva la incasare) administratorul a trimit inapoi produsul comparat si deci am primit o factura storno aferenta facturii din decembrie.
As dori sa stiu daca pentru aceasta factura (din cate stiu eu) nu se aplica tva la incasare ( nu bifez optiunea tva la incasare).....???
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:48, 15 Februarie 2013
Nu o sa faceti mentiunea tva la incasare.Pt aceasta factura s-a colectat/dedus tva in dec.2012.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans incasatin 2012,factura intocmita in 2013 iolanda nyulas iolanda nyulas :(IN LUNA DECEMBRIE 2012 SOCIETATEA INCASEAZA PRIN BANCA CONTRAVALOAREA CAZARII SI MESEI ORGANIZATE DE REVELION IN VA;OARE DE 10000 LEI.FIRMA CARE INCASEAZA ... (vezi toată discuția)
D394 si 300 Kolea41 Kolea41 Va rog un raspuns : se cumpara niste bunuri ce nu sunt necesare domeniului de activitate ( ex. o camera de filmat video ,la activitate agricola ) Automat ,in ... (vezi toată discuția)
Ghid privind aplicarea sistemului tva la incasare  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Avand in vedere caracterul de noutate a sistemului de TVA la incasare, care va intra in vigoare la 01 ianuarie 2013, Ministerul Finantelor Publice a ... (vezi toată discuția)