avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2014
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2014

Buna tuturor!
Am deschis acest subiect gandindu-ma ca mai sunt si alte persoane in situatia mea.Am terminat dreptul in 2010,as vrea sa dau examenul de admitere in profesie,insa pentru mine este prea tarziu acum sa ma apuc de invatat pentru examenul din octombrie anul acesta.
In consecinta,am decis sa-mi iau un ragaz mai mare,sa ma apuc de pe acum de invatat pentru anul viitor,fara sa ma preseze timpul.
Ideea este ca in acest moment,sincer,nu stiu cu ce ar trebui sa incep,tinand cont ca de la anul sigur se va pune mult accent pe noile coduri.
As vrea sa incep cu penalul : partea generala Constantin Mitrache,partea Speciala Tudorel Toader,Udroiu si Alexandru Boroi.
Voi ce ma sfatuiti?Ar trebui sa astept pana vor aparea editiile de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: Antonia1 , utilizator 00:06, 18 Februarie 2013
o alegere buna pentru dreptul penal, nu este nevoie sa asteptati editiile din acest an, oricum este destul de vasta materia, succes!
Multumesc pentru raspuns! Eu deocamdata o sa invat din coduri, pentru ca pe site-urile librariilor on-line sunt in curs de aparitie mai multe carti juridice(Udroiu in special).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen barou 2012 Andreea Necula Andreea Necula Buna!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pentru examenul de admitere in profesia de avocat stagiar,??intentionez sa dau in anul 2012si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Joceline Joceline :help:Care ar putea fi cei mai indicati autori dupa care sa invatam la inm ? ;) :training: (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 ardeleanradualexandru ardeleanradualexandru Salut ! Care sunt cartile dupa care imi sugerati sa ma pregatesc pentru admiterea in barou ? :D.... Am cateva dar nu stiu daca sunt destul de bune ... ms ... (vezi toată discuția)