Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent, calcul pensie alimentara

Un domn are un copil din afara casatoriei. Pana aici nimic deosebit...plateste si pensie alimentara pentru copilul respectv.Instanta a stabilit pensia alimentara la 1/4 din veniturile tatalui.

La vremea aceea tatal avea un venit lunar de cca 9 milioane. Tatal este in concediu medical de 3 luni si venitul sau este de 6 mil.

Cat primeste, in acest caz, copilul?
Cel mai recent răspuns: traiangipsi , utilizator 13:55, 22 Martie 2005
1 / 4 din venitul actual.
daca este o hotarire judecatoreasca in stbilirea pensiei alimentare se ia in calcul 1/4 din 9 milioane pina ce instanta nu se pronunte printro noua hotarire de recalculare a pensiei cu actualul venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Jenny50 Jenny50 Sunt divortata si am un copil de 11 ani. Fostul sot s-a recasatorit si are un copil din a doua casatorie. Dupa nasterea acestuia, ne plateste o pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara uddo uddo Cum si in ce mod pot sa platesc pensia minorei in afara de mandat postal ...? As dori prin banca , dar nu stiu cum se procedeaza .. cine ma poate ajuta ? (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Paula85 Paula85 Buna ziua, Am si eu o mica mare problema cu neplata pensiei alimentare. Tatal fiicei mele nu a platit pensia alimentara pentru cea mica pe o perioada de mai ... (vezi toată discuția)